★ Uštedi 15% na cjelokupnu kupovinu uz promo kod NUME15. Klikni ovdje >> ★ GRATIS dostava uz kupnju iznad 4500 din ★
-15%

1-NEDELJNI NUME SLIM PAKET - MIX - DETOKS

Isporučuje se sa dovoljnom količinom nisko kaloričnih obroka, karamelama za ublažavanje gladi i kompletnim 360° nuMe Body vodičem za 1-nedeljno dugo zdravo mršavljenje, 1- nedeljno nuMe Slim pakovanje - MIX - Detoks savršen izbor za sve koji žele brzo izgubiti kilograme pri tome uživajući u ukusnim šejkovima, supama i štanglicama za mršavljenje po svom izboru. Uživajte u najukusnijoj životnoj promeni koju ste ikad probali!

Odaberite između 7x6 porcija nuMe slim šejkova, supa i štanglica po svom ukusu!

 • POKLON: nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • POKLON: 1x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry
 • POKLON: 1- nedeljno NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije

Availability: Na lageru

Stara cena: 17.820,00 din.

Nova cena: 15.147,00 din.

* Obavezna polja

BESPLATNA dostava za sve porudžbe iznad 4500 din

BRZA dostava

Vratiti možete originalno zatvorene proizvode u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

Nazovite nas na 0693490969 za više informacija o našim proizvodima.

Opis proizvoda

Detalji

Da li ste spremni da počnete da stvarate novu ličnost - već danas?

1-nedeljni nuMe Slim paket - MIX - Detox:

 • Pripremljeno je kako bi omogućilo 1-nedeljno zdravo mršavljenje u vrlo nisko kaloričnoj dijeti VLCD (<800kcal dnevno) koja omogućava da izgubite i do 3kg* i zamenite sve svoje obroke u periodu od 1 nedelje
 • Daje slobodu da sami odaberete svoje ukuse u zdravom mršavljenju i uživate u vlastitoj selekciji easy-to-mix slim šejkova i supa
 • Sadrži i dodatnu nuMe multifunkcionalnu bočicu (350ml) i nuMe Body vodič kako bi vam olakšali prve korake ka zdravijem životu
 • Odobreno od strane EFSA-e (Evropska agencija za bezbednost hrane) i dokazano efikasan u mnogobrojnim kliničkim studijama
 • Dolazi u modernom multifunkcionalnom i ekološki prihvatljivom pakovanju, koji je dizajnirao jedan od vodećih svetskih industrijskih dizajnera Karim Rashid

* prosečan gubitak kilograma prema kliničkim studijama u 1 nedelji: 1,5-3 kg

Što dobijate u 1-nedeljnom nuMe Slim pakovanju - MIX - Detox?

Uživajte u u slobodi mršavljenja i zdravijeg načina života biranjem balansiranog MIX-a ishrane uz nuMe proizvode za mršavljenje i lepotu:

 • 7x 6 obroka nuMe Slim šejkovi/supe (odaberite između nuMe Slim Shake s kolagenom Chocolate Muffin, nuMe Slim Shake s kolagenom French Vanilla, nuMe Slim Shake sa kolagenom Blueberry Raspberry Heaven, nuMe Slim Shake s kolagenom Morning Cappuccino ili nuMe Slim supa s kolagenom Garden Veggies)
 • 1x 21 obrok nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry, osmišljenje da umanje glad kada dođu krize
 • POKLON: nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • POKLON: 1-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije (nakon kupovine dobijate sve potrebne podatke za ulazak u nuMe Body vodič)

PROMENITE SVOJ ŽIVOT, NE SAMO DIJETU!

Mršavljenje i prihvatanje novog zdravijeg načina života nije samo u smanjenju količine hrane. Ako zaista želite ostvariti dugoročan uspeh, radi se o promeni loših navika upotpunjenih s ravnomernom ishranom i fizičkom aktivnošću, uz dobru motivaciju.

Uskoro sa 1-nedeljnim nuMe Slim pakovanjem , holističkim 3-delnim vodičem za život, ishranu i zdraviji osećaj. NBG plan vežbanja pomaže Vam ostvariti najbolje moguće rezultate, postići formu i ciljano delovati na kritične delove tela. NGB plan treniranja pomaže vam identifikovati i promeniti svoje navike i NBG motivacioni plan donosi vam podršku u najtežim trenucima kroz motivacione facebook poruke i emailove koji vas držati fokusiranim na krajnji cilj: novu – mršaviju i zdraviju - ličnost!

KOME JE NAMENJENO?

1-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – Detox mogu koristiti sve osobe koje žele smršati, bilo da imaju manje ili veće probleme u težini, a žele isrobati nešto drugačije kako bi efikasno izgubile kilograme, zadržale novu težinu i uživale u zdravijem životu.

nuMe slim šejkovi, supe i štanglice s kolagenom kao jedinstvena VLCD ishrana se ne preporučuju za najmlađe, mlade i starije, trudnice kao I osobe alergične na soju i mleko. Meke karamele se ne preporučuju osobama sa problemima pri gutanju ili smanjenim unosom tečnosti zbog mogućeg gušenja.

 

Success stories and reviews

Napišite svoju recenziju

You're reviewing: 1-NEDELJNI NUME SLIM PAKET - MIX - DETOKS