★ Uštedi 15% na cjelokupnu kupovinu uz promo kod NUME15. Klikni ovdje >> ★ GRATIS dostava uz kupnju iznad 4500 din ★
-15%

2-NEDELJNI NUME SLIM PAKET – SHAKE IT OFF

Isporučen sa dovoljnom količinom nisko kaloričnih obroka, karamelama za ublažavanje gladi i kompletnim 360° nuMe Body vodičem za 2 nedeljno dugo zdravo mršavljenje, 2-nedeljno nuMe Slim pakovanje - MIX - Shake It Off je savršen izbor za sve koji žele brzo izgubiti kilograme pri tome uživajući u ukusnim ukusima šejkova, supa i štanglica za mršavljenje po svom izboru. Uživajte u najukusnijoj životnoj promeni koju ste ikad probali! Odaberite između 14x6 porcija nuMe slim šejkova, supa i štanglica po svom ukusu!

 • POKLON: nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • POKLON: 1x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry
 • POKLON: 2-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije
 • Availability: Na lageru

  Stara cena: 31.680,00 din.

  Nova cena: 26.928,00 din.

  * Obavezna polja

  BESPLATNA dostava za sve porudžbe iznad 4500 din

  BRZA dostava

  Vratiti možete originalno zatvorene proizvode u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

  Nazovite nas na 0693490969 za više informacija o našim proizvodima.

  Opis proizvoda

  Detalji

  Da li ste spremni da počnete da stvarate novu ličnost - već danas?

  2-nedeljni nuMe Slim paket - MIX - Shake It Off:

  • Pripremljeno je kako bi omogućilo 2-nedeljno zdravo mršavljenje u vrlo nisko kaloričnoj dijeti VLCD (<800kcal dnevno) koja omogućava da izgubite i do 5kg* i zamenite sve svoje obroke u periodu od 2 nedelje
  • Daje slobodu da sami odaberete svoje ukuse u zdravom mršavljenju i uživate u vlastitoj selekciji easy-to-mix slim šejkova i supa
  • Sadrži i dodatnu nuMe multifunkcionalnu bočicu (350ml) i nuMe Body vodič kako bi vam olakšali prve korake ka zdravijem životu
  • Odobreno od strane EFSA-e (Evropska agencija za bezbednost hrane) i dokazano efikasan u mnogobrojnim kliničkim studijama
  • Dolazi u modernom multifunkcionalnom i ekološki prihvatljivom pakovanju, koji je dizajnirao jedan od vodećih svetskih industrijskih dizajnera Karim Rashid

  * prosečan gubitak kilograma prema kliničkim studijama u 1 nedelji: 3-5 kg

   

  Šta dobijate u 2-nedeljnom nuMe Slim pakovanju - MIX - Shake It Off?

  Uživajte u slobodi mršavljenja i zdravijeg načina života odabirom balansiranog MIX-a ishrane uz nuMe proizvode za mršavljenje i lepotu:

  • 14x 6 obroka nuMe Slim šejkovi/supe (odaberite između nuMe Slim Shake s kolagenom Chocolate Muffin, nuMe Slim Shake s kolagenom French Vanilla, nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven, nuMe Slim Shake s kolagenom Morning Cappuccino ili nuMe Slim supa s kolagenom Garden Veggies)
  • 1x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry, smišljenje da umanje glad da nastupe krize
  • 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
  • 2-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije (nakon kupovine dobijate sve potrebne podatke za ulazak u nuMe Body vodič)

  PROMENITE SVOJ ŽIVOT, NE SAMO DIJETU!

  Mršavljenje i prihvatanje novog zdravijeg načina života nije samo u smanjenju količine hrane. Ako zaista želite ostvariti dugoročan uspeh, radi se o menjanju loših navika upotpunjenih s ravnomernom ishranom i fizičkom aktivnošću, uz dobru motivaciju.

  2-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – Shake it off! obuhvata nuMe Body (NBG) vodič, holističkim 3-delnim vodičem za život, ishranu i zdraviji osećaj. NBG plan vežbanja pomaže vam da ostvarite najbolje moguće rezultate, postignte formu i ciljano delovati na kritične delove tela. NGB plan treniranja pomaže identifikaciji i promeni svojih navika i NBG motivacioni plan donosi podršku u najtežim trenucima kroz motivacione facebook poruke i mailove koji će vas držati fokusiranim na krajnji cilj: novu – mršaviju i zdraviju - ličnost!

   

  KOME JE NAMENJENO?

  2-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – Shake it off! mogu koristiti sve osobe koje žele smršati, bilo da imaju manje ili veće probleme u težini, a žele isrobati nešto drugačije kako bi efikasno izgubile kilograme, zadržale novu težinu i uživale u zdravijem životu.

  nuMe slim šejkovi, supe i štanglice s kolagenom kao jedinstvena VLCD ishrana se ne preporučuju za najmlađe, mlade i starije, trudnice kao I osobe alergične na soju i mleko. Meke karamele se ne preporučuju osobama sa problemima pri gutanju ili smanjenim unosom tečnosti zbog mogućeg gušenja.

   

  Success stories and reviews

  Napišite svoju recenziju

  You're reviewing: 2-NEDELJNI NUME SLIM PAKET – SHAKE IT OFF