★ Uštedi 15% na cjelokupnu kupovinu uz promo kod NUME15. Klikni ovdje >> ★ GRATIS dostava uz kupnju iznad 4500 din ★
-15%

4-NEDELJNI PAKET NUME SLIM - MIX – VRATITE VAŠU NEKADAŠNJU LINIJU

Isporučen sa dovoljnom količinom nisko kaloričnih obroka (168 obroka), karamelama za ublažavanje gladi i kompletnim 360° nuMe Body vodičem za 4 nedelje dugo zdravo mršavljenje, 4-nedeljno nuMe Slim pakovanje - MIX – vratite vašu nekadašnju liniju! savršen je izbor za sve koji žele smršati pri tome uživajući u ukusnim ukusima šejkova i supa s kolagenom, po svom izboru. Uživajte u najukusnijoj životnoj promeni koju ste probali!

Odaberite između 28x6 porcija nuMe slim šejkova i supa s kolagenom po svom ukusu!

 • POKLON: 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • POKLON: 1x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry
 • POKLON:4-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije
 • Availability: Na lageru

  Stara cena: 61.380,00 din.

  Nova cena: 52.173,00 din.

  * Obavezna polja

  BESPLATNA dostava za sve porudžbe iznad 4500 din

  BRZA dostava

  Vratiti možete originalno zatvorene proizvode u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

  Nazovite nas na 0693490969 za više informacija o našim proizvodima.

  Opis proizvoda

  Detalji

  Da li ste spremni da počnete da stvarate novu ličnost - već danas?

  4-nedeljni nuMe Slim pakovanje - MIX - vratite vašu nekadašnju liniju:

  • Pripremljeno kako bi omogućilo 4-nedeljno zdravo mršavljenje u vrlo nisko kaloričnoj dijeti VLCD (<800kcal dnevno) koja omogućava da izgubite i do 5kg* i zamenite sve svoje obroke u periodu od 4 nedelje
  • Daje slobodu da sami odaberete svoje ukuse u zdravom mršavljenju i uživate u vlastitoj selekciji easy-to-mix slim šejkova i supa
  • Sadrži i dodatnu nuMe multifunkcionalnu bočicu (350ml) i nuMe Body vodič kako bi vam olakšali prve korake ka zdravijem životu
  • Odobreno od strane EFSA-e (Evropska agencija za bezbednost hrane) i dokazano efikasan u mnogobrojnim kliničkim studijama
  • Dolazi u modernom multifunkcionalnom i ekološki prihvatljivom pakovanju, koji je dizajnirao jedan od vodećih svetskih industrijskih dizajnera Karim Rashid

  * prosečan gubitak kilograma prema kliničkim studijama u 1 nedelji: 6-9 kg

  Što dobijate u 4-nedeljnom nuMe Slim pakovanju – MIX - vratite vašu nekadašnju liniju

  Uživajte u slobodi mršavljenja i zdravijeg načina života odabirom balansiranog MIXa ishrane uz nuMe proizvode za mršavljenje i lepotu:

  • 28x 6 obroka nuMe Slim šejkovi/supe (odaberite između nuMe Slim Shake s kolagenom Chocolate Muffin, nuMe Slim Shake s kolagenom French Vanilla, nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven, nuMe Slim Shake s kolagenom Morning Cappuccino ili nuMe Slim supa s kolagenom Garden Veggies)
  • 2x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry, smišljenje da umanje glad da nastupe krize
  • 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
  • 4-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije (nakon kupovine dobijate sve potrebne podatke za ulazak u nuMe Body vodič)

  PROMENITE SVOJ ŽIVOT, NE SAMO DIJETU!

  Mršavljenje i prihvatanje novog zdravijeg načina života nije samo u smanjenju količine hrane. Ako zaista želite ostvariti dugoročan uspeh, radi se o menjanju loših navika upotpunjenih s ravnomernom ishranom i fizičkom aktivnošću, uz dobru motivaciju.

  4-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – vratite vašu nekadašnju liniju! obuhvata nuMe Body (NBG) vodič, holističkim 3-delnim vodičem za život, ishranu i zdraviji osećaj. NBG plan vežbanja pomaže vam da ostvarite najbolje moguće rezultate, postignte formu i ciljano delovati na kritične delove tela. NGB plan treniranja pomaže identifikaciji i promeni svojih navika i NBG motivacioni plan donosi podršku u najtežim trenucima kroz motivacione facebook poruke i mailove koji će vas držati fokusiranim na krajnji cilj: novu – mršaviju i zdraviju - ličnost!

  KOME JE NAMENJENO?

  4-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – vratite vašu nekadašnju liniju mogu koristiti sve osobe koje žele smršati, bilo da imaju manje ili veće probleme u težini, a žele isrobati nešto drugačije kako bi efikasno izgubile kilograme, zadržale novu težinu i uživale u zdravijem životu.

  nuMe slim šejkovi, supe i štanglice se ne preporučuju za najmlađe, mlade i starije, trudnice kao I osobe alergične na soju i mleko. Meke karamele se ne preporučuju osobama sa problemima pri gutanju ili smanjenim unosom tečnosti zbog mogućeg gušenja.

   

  Success stories and reviews

  Napišite svoju recenziju

  You're reviewing: 4-NEDELJNI PAKET NUME SLIM - MIX – VRATITE VAŠU NEKADAŠNJU LINIJU