★ Uštedi 15% na cjelokupnu kupovinu uz promo kod NUME15. Klikni ovdje >> ★ GRATIS dostava uz kupnju iznad 4500 din ★
-20%

8- NEDELJNI PAKET NUME SLIM - MIX – TOTALNI MAKEOVER

Pakovanje sa dovoljnom količinom nisko kaloričnih porcija (336 obroka) za potpunu zamenu obroka unutar 8 nedelja u vrlo nisko kaloričnoj dijeti ( kompletnim 360° nuMe Body vodičem za 8 nedelja za dugo i zdravo mršavljenje 8-nedeljno nuMe Slim pakovanje - MIX – Totalni preokret! savršen je izbor za sve koji žele smršati pri tome uživajući u ukusnim ukusima šejkova i supa s kolagenom, po svom izboru. Uživajte u najukusnijoj životnoj promeni koju ste ikad probali!

Odaberi između 56x6 porcija nuMe slim šejkova i supa s kolagenom po svom ukusu!

 • POKLON: 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • POKLON: 2x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry
 • POKLON: 8-nedeljno NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije

Availability: Na lageru

Stara cena: 118.800,00 din.

Nova cena: 95.040,00 din.

* Obavezna polja

BESPLATNA dostava za sve porudžbe iznad 4500 din

BRZA dostava

Vratiti možete originalno zatvorene proizvode u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

Nazovite nas na 0693490969 za više informacija o našim proizvodima.

Opis proizvoda

Detalji

Da li ste spremni da počnete da stvarate novu ličnost - danas?

8-nedeljni nuMe Slim paket - MIX - Totalni Makeover:

 • Pripremljen je kako bi omogućilo 8-nedeljno zdravo mršavljenje u vrlo nisko kaloričnoj dijeti VLCD (
 • Daje slobodu da sami odaberete svoje ukuse u zdravom mršavljenju i uživate u vlastitoj selekciji easy-to-mix slim šejkova i supa
 • Sadrži i dodatnu nuMe multifunkcionalnu bočicu (350ml) i nuMe Body vodič kako bi vam olakšali prve korake ka zdravijem životu
 • Odobreno od strane EFSA-e (Evropska agencija za bezbednost hrane) i dokazano efikasan u mnogobrojnim kliničkim studijama
 • Dolazi u modernom pakovanju, koji je dizajnirao jedan od vodećih svetskih industrijskih dizajnera Karim Rashid

* prosečan gubitak kilograma prema kliničkim studijama u 1 nedelji: 6-9 kg

ŠTO DOBIJATE U 8-NEDELJNOM NUME SLIM PAKOVANJU – MIX - TOTALNI PREOKRET?

Uživajte u slobodi mršavljenja i zdravijeg načina života odabirom balansiranog MIXa ishrane uz nuMe proizvode za mršavljenje i lepotu:

 • 56x 6 obroka nuMe Slim šejkovi/supe (odaberite između nuMe Slim Shake s kolagenom Chocolate Muffin, nuMe Slim Shake s kolagenom French Vanilla, nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven, nuMe Slim Shake s kolagenom Morning Cappuccino ili nuMe Slim supa s kolagenom Garden Veggies)
 • 2x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry, smišljenje da umanje glad da nastupe krize
 • 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • 8-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije (nakon kupovine dobijate sve potrebne podatke za ulazak u nuMe Body vodič)

PROMENITE SVOJ ŽIVOT, NE SAMO DIJETU!

Mršavljenje i prihvatanje novog zdravijeg načina života nije samo u smanjenju količine hrane. Ako zaista želite ostvariti dugoročan uspeh, radi se o menjanju loših navika upotpunjenih s ravnomernom ishranom i fizičkom aktivnošću, uz dobru motivaciju.

8-nedeljni nuMe Slim paket - MIX - Totalni Preokret obuhvata nuMe Body (NBG) vodič, holističkim 3-delnim vodičem za život, ishranu i zdraviji osećaj. NBG plan vežbanja pomaže vam da ostvarite najbolje moguće rezultate, postignte formu i ciljano delovati na kritične delove tela. NGB plan treniranja pomaže identifikaciji i promeni svojih navika i NBG motivacioni plan donosi podršku u najtežim trenucima kroz motivacione facebook poruke i mailove koji će vas držati fokusiranim na krajnji cilj: novu – mršaviju i zdraviju - ličnost!

KOME JE NAMENJENO?

8-nedeljni nuMe Slim paket - MIX - Totalni Preokret mogu koristiti sve osobe koje žele smršati, bilo da imaju manje ili veće probleme u težini, a žele isrobati nešto drugačije kako bi efikasno izgubile kilograme, zadržale novu težinu i uživale u zdravijem životu.

nuMe slim šejkovi, supe i štanglice se ne preporučuju za najmlađe, mlade i starije, trudnice kao I osobe alergične na soju i mleko. Meke karamele se ne preporučuju osobama sa problemima pri gutanju ili smanjenim unosom tečnosti zbog mogućeg gušenja.

Success stories and reviews

Napišite svoju recenziju

You're reviewing: 8- NEDELJNI PAKET NUME SLIM - MIX – TOTALNI MAKEOVER