Ovo je priča koja će vas dodirnuti. Upoznajte Zori, tvorca novih mogućnosti i jednog od osnivača "500 PODJETNIKA", i pročitajte o njenom putovanju.

Zori Jakolin

Možda biste pitali šta je ovo drugo? U svojoj drugoj trudnoći dobila sam dosta na težini i nije se tu zaustavilo. Padete u zonu udobnosti iz koje je teško izađi. Osećaj kada jednostavno ne možeš da prihvatiš novu veličinu odeće, ali istovremeno nastavljaš svoj put. U trenucima sam se šalila da sam bio kao krofna, ako me stisnete, džem bi izašao. Verujte mi da je to bilo samo iz mog očaja. Pokušala sam mnogo puta ranije da smršam, ali na žalost, neuspešno, kao i uvek trajalo je samo 3 dana. Mnogi od vas verovatno se mogu naći kada uvek nosite crnu boju, jakne i džempere kako biste pokrivali svoje pozadine. Ali nakon dugog razgovora sa sobom rekla sam sebi da je vreme da zaustavim ovo zbog svog zdravlja, ali zato što želim da se ponovo osećam dobro i samouvereno i promenim moj put, svoje navike.

Odlučila sam da probam nuMe Slim Shake za koju sam čula toliko dobrih stvari. Nazvala sam Tamaru, videli smo se i počeli da pričamo. To je bio dubok razgovor o mojim prethodnim navikama i pokretačima vezanim za hranu i emocionalno jedenje. Ona me je pitala: "A šta je ovog puta drugačije?" i znala sam da će ovaj put biti poslednji put jer neću biti na dijeti ali ću menjati svoje navike u ishrani i baviti se uzorcima. Ovaj trening, kako promeniti navike, takođe je uključen u online NBG plan koji dobijate uz svaki nuMe Slim Paket.

Počela sam sa nuMe Slim napitkom, supom i štanglicama za koje mogu reći das su ukusne. Svi optimalni makroi, proteini, voće, povrće su tu. A ono što je najvažnije moje telo prima sve vitamine, minerale i vlakna u samo 118 kcal po obroku. Kolagena je dodat za lepšu kožu tokom gubitka težine. I prvi rezultati se već vide za nedelju dana.

Zori Jakolin

Počela sam dan sa šejkom sa ukusom kapućina koja je moja kafa i hranljivi doručak u jednom. U podne je vreme za ukusnu supu sa kolagenom i povrćem i Shake ponovo u 14 sati. Kada dođem kući pripremam ručak za celu porodicu. Uveče za desert - štanglice. U najboljem slučaju, nemam više potrebe za nezdravom hranom.

Rezultati? Izgubila sam 18 kg i 60 cm. Povećali su mi se mišići i značajno se smanjivala telesna mast. Celo telo se preoblikovalo i spustila sam 3 veličine. Osećam se divno, sa više energije, više se ne osećam umorno, sigurnija sam i ponovo sam počela voleti sebe.

ZORI JAKOLIN

6 Artikal(a)

po strani

6 Artikal(a)

po strani