★ Uštedi 15% na cjelokupnu kupovinu uz promo kod NUME15. Klikni ovdje >> ★ GRATIS dostava uz kupnju iznad 4500 din ★

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

 • MRŠAVLJENJE SA NUME PLANOM ISHRANE I VLCD-OM

  • Koliko očekujete da smršate u toku nedelje uz nuMe planom ishrane sa nuMe Slim Shakes-om, supama i štanglicama sa Kolagenom kao jedinim izvorom hrane u VLCD-u?

   Plan ishrane sa nuMe Slim napicima, supama i štanglicama s kolagenom kao jedinim izvorom ishrane u vrlo niskoenergetskoj dijeti (VLCD <800 kcal), 6 obroka na dan, pomoći će Vam da u proseku da izgubite od 1,5 do 3 kg nedeljno. Naravno to zavisi i od BMI, starosti, metabolizma, fizičke aktivnosti, komorbidnosti itd.,

  • Šta znači VLCD?

   VLCD znači vrlo niskoenergetska dijeta. nuMe plan ishrane koga čini 6 obroka na dan, a koje je sastavljen od nuMe napitaka, supica i štanglica s kolagenom, predstavlja VLCD. Zakonodavstvo na području VLCD-a je vrlo strogo i garantuje da korisnici takvih prehrambenih planova dobijaju 100% vitamina, minerala i hranjivih sastojaka koje treba našem telu na dnevnoj bazi s minimalnom količinom kalorija. Po zakonu VLCD može sadržati od 450 do 800 kalorija na dan. Uz redovno konzumiranje nuMe obroka, nivo šećera u krvi ostaje stabilan, isto tako dobijate 100% vitamina, minerala i hranjivih sastojaka koje treba našem telu za zdrav, efikasan i siguran gubitak kilograma. Uz 6 obroka na dan promeni ćete svoje navike u ishrani na način da će se telo najpre naviknuti na 6 manjih obroka, što će kasnije postati dugotrajna navika.

  • Koliko kalorija dnevno dobijate s nuMe Slim napicima, supama i štanglicama s kolagenom?

   Uzimajući u obzir koje ukuse odaberete i koliko nuMe Slim napitaka, supa ili štanglica s kolagenom uključite u svoj plan i ako ne jedete ništa drugo osim nuMe Slim Shakea/supe/štanglica s kolagenom, dnevni unos kalorija za žene i muškarce iznosiće oko 700 kalorija. To je unutar opsega od 450-800 kalorija na dan što definišemo kao VLCD (vrlo niskoenergetska dijeta).

  • Kako se mogu postići najbolji rezultati?

   Neka Vaš cilj bude dugoročna promena životnog stila. To znači da je ishrana i promena prehrambenih navika samo jedna stvar u nizu sa kojom se treba uhvatiti u koštac. Dugoročna promena životnog stila sastoji se od više područja na kojima je potrebno poraditi. Iskustva su nam pokazala da 50% obuhvata mentalne i psihološke vidike koje se odnosi na ranije obrasce i navike. Ako ste sposobni to promeniti, već ste na pola puta do svog dugoročnog cilja. 40% odnosi se na zdrave navike u ishrani, što znači da to nije samo kratkoročno, već dugoročno. Zato ni ne želimo da o nuMe planu ishrane razmišljate kao o dijeti, već o načinu života koji će Vam pomoći da steknete naviku da jedete 6 manjih obroka na dan. Fizička aktivnost doprinosi 10% da se osećate bolje, da oblikujete svoje telo i kritične tačke tela i pomaže Vam poboljšati mišićnu i kardio respiratornu sposobnost, poboljšati koštano i funkcionalno zdravlje, smanjiti rizik od hipertenzije, koronarnih bolesti srca, moždanog udara, šećerne bolesti, raka dojke i debelog creva kao i depresije. nuMe plan ishrane deo je našeg 360° koncepta koji takođe uključuje tzv NBG (nuMe Body vodič) koji obuhvata 3 vrlo važne komponente: NBG plan vežbanja, NBG plan treniranja i NBG motivacioni plan.

  • Hoću li opet dobiti na težini kad završim s nuMe planom ishrane?

   Ako se vratite starom načinu ishrane i svojim navikama koje te imali pre nuMe plana ishrane, u tom slučaju verovatno će Vam se vratiti izgubljeni kilogrami! Zbog toga je važno da nastavite sa 6 manjih obroka na dan i nakon završetka nuMe plana ishrane. Vrlo dobra ideja je takođe da izračunate svoj metabolizam tako što ćete naći pravu meru dnevnog unosa kalorija i nivo svojih aktivnosti. U našem nuMe Body NBG vodiču naći ćete grafikon koji će Vam pomoći da izračunate metabolizam, isto tako nas možete bilo kad kontaktirati na customercare@nu-Me.eu za sva pitanja. nuMe Body Vodič će Vam pomoći da promenite loše navike i obrasce iz prošlosti tako da ćete moći dugoročno održavati svoje promenene navike kod ishrane. Posebno ako je Vaš gubitak kilograma povezan s emocionalnim prejedanjem. Zato Vam, za najbolje rezultate i dugoročni uspeh za zdrav životni stil, predlažemo da se držite NBG vodiča u sve tri komponente: NBG plan vežbanja, NBG plan treniranja i NBG motivacioni plan.

  • Može li se izbeći glad kada se koristi nuMe plan ishrane?

   To se razlikuje od osobe do osobe. Glad obično osećamo u prvim danima, a zatim se telo privikava na nove navike u ishrani, 6 manjih obroka na dan i Vaš će se želudac smanjiti. Telo se prebacuje u stanje slično postu, masti se pretvaraju u sastojke koje potiču osećaj da ste siti. Osim toga svi nuMe napici, supe i štanglice s kolagenom sadrže vlakna koja daju osećaj sitosti, uz belančevine iz mleka i soje. Ako budete u prvim danima još uvek gladni, nuMe je samo za Vas napravio nuMe Slim Boost u obliku mekanih bombona odličnog ukusa jagode s glukomananom koji će Vas spasiti svaki put kada osetite napad gladi i poželite nešto slatko. Drugo dobro rešenje za osećaj žvakanja je sveža šargarepa ili drugo korenasto povrće koje ćete narezati na tanke štapiće i pojesti svaki put kad osetite glad, pogotovo uveče dok ste pred televizorom.

 • SLIM NAPICI (SHAKE-OVI), SUPE I ŠTANGLICE S KOLAGENOM I KOMBINACIJA S DRUGIM ZDRAVIM OBROCIMA

  • Da li će moj metabolizam postati usporen ako jedem samo nuMe slim napitke, supe i štanglice s kolagenom?

   Ne, neće postati usporen. Delomično zbog hranjivih sastojaka i vlakana u nuMe Slim napicima, supama i štanglicama s kolagenom, a i delomično zbog toga što jedete 6 obroka na dan. Ako pojedete više manjih obroka kroz dan biće bolje za Vaš metabolizam nego da pojedete manje većih obroka svakoga dana.

  • Mogu li pojesti 4-5 nuMe obroka i dodati svoj zdravi obrok - večeru?

   Uvek morate pojesti najmanje 5 nuMe obroka na dan – takođe i ako svoj plan ishrane kombinujete sa drugom vrstom hrane. To je važno zbog toga što moramo omogućiti telu da dobije potrebne vitamine, minerale i hranjive sastojke koje su mu potrebne. Iako se možda čini da je hrana koju kombinujete sa planom ishrane zdrava i hranjiva, nije sigurno da sadrži sve što je telu potrebno. Ako želite pojesti večeru, odlična je stvar da pojedete nuMe Slim Shake, supu ili štanglicu sa kolagenom 30 minuta pre večere, da bi umanjili glad, a ne pojedete previše.

  • Mogu li praktikovati nuMe plan ishrane kao jedini izvor svoje ishrane u VLCD više od 8 nedelja?

   Da, možete. Zakonom je ranije bio određen obavezan lekarski pregled nakon primene nuMe plana kao jedinog izvora ishrane u VLCD-u za više od osam nedelja, kako bi lekar pregledao da li sve ide prema planu. Nakon tog pregleda obično se moglo nastaviti s primenom nuMe plana ako je osoba to želela ili trebala. Ta zakonska obveza više nije na snazi, ali još uvek mislimo da je dobra ideja da se javite svome lekaru ako ste se odlučili za dugoročni plan gubljenja kilograma. Ali nije potrebno da sasvim prekinete ili napravite pauzu u primeni nuMe plana nakon osam nedelja. (

  • Mogu li zameniti samo jedan obrok nuMe napitkom, supicom ili štanglicom s kolagenom?

   Ako ne želite primeniti celokupni plan ishrane i jesti 6 nuMe obroka na dan, možete zameniti jedan glavni obrok sa 2 porcije nuMe hrane, što će Vam omogućiti više od 30% vitamina i minerala koji su ti potrebni na dnevnom nivou.

  • Mogu li kombinovati nuMe Slim napitke, supice i štanglice s kolagenom u okviru tih 6 porcija?

   nuMe Slim napitke, supe i štanglice s kolagenom možete kombinovati onako kako Vam najviše odgovara. To znači da možete slobodno birati ukuse (2x čokoladni muffin, 2x rajska borovnica, malina, 2x francuska vanila) ili možete izabrati 2x nuMe Slim Shake, 2x nuMe Slim supa i 2x nuMe Slim štanglice. Ceo dan možete biti na 1 odabranom proizvodu/ukusu, na primer 6 porcija nuMe Slim štanglica keksa i krema.

  • Što činiti u posebnim prilikama (rođendani, piknici, slavlja)?

   Kada se odvija neko slavlje nikako nemojte otići gladni. Pre odlaska na događaj pojedite 1 ili 2 porcije nuMe Slim napitka, supe ili štanglice s kolagenom, tako da Vaše oči ne budu gladne. Ako ne želite baš svakome objašnjavati da ste na posebnom režimu ishrane i se želite družiti u najboljoj mogućoj meri, onda odaberite hranu koja će Vam napraviti najmanje štete. To je belo meso (piletina i riba na žaru), kuvano povrće ili na žaru, drugi proizvodi koji su uglavnom izvor belančevina (leblebije, lagani sir) ili ubacite nezasićene masti (neposoljen kikiriki, avokado, kokos ...). Kada birate piće pokušate izbeći alkohol. Ako želite nazdraviti odaberite čašu šampanjca ili čašu crnog/belog vina.

 • FIZIČKA AKTIVNOST I VLCD

  • Mogu li se baviti nekom fizičkom aktivnošću za vreme primene nuMe plana ishrane?

   Vrlo je važno da prilagodite fizičku aktivnost svojim mogućnostima i BMI. Prvo pravilo je zaštita, odnosno zaštita u smislu da ne opteretite zglobove i kolena jer već nosite teret. Naša preporuka je da započnete sa hodanjem, vožnjom bicikla ili plivanjem, tako da Vaša kolena i leđa budu najmanje opterećeni. Ako Vas kolena već bole, onda će vožnja bicikla i plivanje biti najbolji izbor. Polako kada budete izgubili prve kilograme, steći ćeš motivaciju i tako nadgraditi svoj trening hodanjem po stepenicama. Od početka možete izvoditi vežbe za oblikovanje tela sa naglaskom na glavnim mišićima: trbušni mišići, leđa, ruke. Predlažemo vam vežbu niskog intenziteta u kombinaciji s aerobnim vežbama i vežbama za jačanje tela. Studije su pokazale da ćete izgubiti više masti ako kombinujete praktikujete nuMe plan ishrane i vežbanje.
   Iz tog razloga pripremili smo NBG plan vežbanja koji je prilagođen Vašem planu ishrane, a koji može doprineti ostvarenju očekivanih rezultata na području oblikovanja tela i kritičnih tačaka tela koje želite usavršiti. Pratite NBG plan vežbanja u kombinaciji s nuMe planom ishrane i bićete oduševljeni rezultatima!
   Ne preporučujemo visoko intenzivne anaerobne vežbe zbog niskog dnevnog unosa, a i kao što smo već rekli, potrebno je zaštititi kolena, ostale kosti i leđa. Postoje mišljenja da je njihova izdržljivost nešto niža zbog manjeg unosa energije u telo. Zato preporučujemo da ako dnevno vežbate od 40 do 60 minuta da dodate od 200 do 400 kcal ostale zdrave hrane, kako unos energije ne bi bio prenizak. Ako se odlučite za visoko intenzivno vežbanje, onda predlažemo da unesete od 400 do 600 kcal više.

  • Koje su vežbe preporučljive uz primenu nuMe plana ishrane?

   Vrlo je važno prilagoditi fizičku aktivnost svojim mogućnostima i BMI. Ako želite trenirati u udobnosti doma onda odaberite nuMe Slim paket koji uključuje NBG plan vežbanja koji će pomoći na putu do ostvarenja cilja. To je najbolji odabir i važna odluka koju ćete morati doneti kako bi promenili svoj životni stil i ostvarili dugoročne ciljeve.

 • SASTOJCI NUME SLIM NAPITAKA, SUPA I ŠTANGLICA SA KOLAGENOM

  • Koji tip vlakana se nalazi u nuMe Slim napicima, supama i štanglicama s kolagenom?

   Najbolje rezultate postigli smo korišćenjem inulina iz cikorije u nuMe Slim supama i štanglicama te sa kukuruznim vlaknima u nuMe Slim napicima. Vlakna su važna za probavu i osećaj sitosti, a imaju i pozitivan učinak na gastrointestinalni trakt.

  • Moram li uzimati dodatne vitamine ako jedem isključivo nuMe Slim napitke, supe i štanglice s kolagenom?

   Ne, nije potrebno. 6 obroka nuMe Slim napitaka, supa i štanglica s kolagenom sadrži sve potrebne vitamine i minerale u pravim iznosima. nuMe obroke možete kombinovati sa drugom hranom na različite načine. Naravno da će to doneti dodatne kalorije, ali ako ste gladni dok jedete isključivo nuMe Slim napitke, supe i štanglice s kolagenom, u tome Vam može pomoći dodatna zdrava hrana. Na primer: nuMe Slim napicima, supama i štanglicama s kolagenom možete dodati 400 grama povrća ili kombinovati 100 grama voća i 300 grama povrća svaki dan. Iskustva korisnika su pokazala drastično poboljšanje kvaliteta kose, kože i noktiju zbog visokog udela vitamina i minerala koje telo prima preko 6 nuMe Slim napitaka, supa i štanglica s kolagenom.

  • Sadrže li nuMe Slim napici, supe i štanglice s kolagenom gluten?

   nuMe Slim napici i supe ne sadrže gluten i dobri su za pacijente s celijakijom. nuMe Slim štanglice keksa sa kolagenom i krem sadrže gluten.

  • Sadrže li nuMe Slim napici, supe i štanglice s kolagenom dodatni šećer?

   nuMe Slim napici i supe s kolagenom ne sadrže dodatni šećer, već samo prirodne šećere iz mleka i voća. Ali nuMe Slim štanglice keksa sa kolagenom i krem sadrži 1 g dodatnog šećera.

  • Kakvu ulogu i učinak ima kolagen u nuMe Slim napicima, supama i štanglicama s kolagenom?

   Peptiplus je kolagen koji se nalazi u nuMe Slim napicima, supama i štanglicama. To je prirodni izvor kolagenskih peptida tipa I. Hrani telo, čime oslobađa osnovne sastojke za obnovu mreže kolagena. Iz razloga što se radi o hidroliziranom kolagenu, isti ima nisku molekularnu masu kako bi povećao biološku iskoristivost. Sadrži više od 16% esencijalnih aminokiselina (9/10) i približno 50% glicina, prolina i hidroksiprolina. To su ključne amino kiseline koje predstavljaju kolagen tipa I. Nikakav drugi izvor belančevina ne može stvoriti takav iznos glavnih sastojaka kože.

  • nuMe Slim napici, supe i štanglice s kolagenom su u prahu. Ne volim hranu u prahu.

   nuMe Slim napici, supe i štanglice predstavljaju hranu za posebne medicinske potrebe za lečenje umerene gojaznosti do gojaznosti težeg oblika kroz plan ishrane, a razvili su ga lečnici i fitnes stručnjaci na temelju dugogodišnjih iskustava jer su tražili efikasno i dugoročno rešenje koje će pacijentima s prekomernom težinom pomoći promeniti svoje navike kod ishrane i pritom izgubiti suvišne kilograme. Formula je razvijena u smislu paketa obroka koji sadrže sve potrebne sastojke u obliku praha. Iz popisa sastojaka možete videti da se proizvodi sastoje od mleka u prahu, voća, povrća, vlakana u prahu, zajedno sa svim potrebnim vitaminima i mineralima koji omogućavaju da telo dnevno primi 100% tih sastojaka, što će omogućiti da Vaš imunološki sistem bude zaštićen, iako ste na vrlo niskom dnevnom unosu energije. 6 porcija nuMe Slim napitaka, supa i štanglica omogućavaju Vam više od 60 grama belančevina što štiti i gradi mišićnu masu. Naime vrlo je važno da iako gubite kilograme, ne želimo da izgubite i mišićnu masu. Želimo da mišiću rastu. nuMe Slim napici, supe i štanglice omogućavaju i 50 grama ugljikohidrata, za više energije i koncentraciju, kao i dovoljnu količinu masti koje isto tako imaju vrlo bitnu ulogu kao izvor energije i prenosa vitamina i minerala. Zbog činjenice da je hrana koju kupujemo u prodavnicama vrlo siromašna vitaminima i mineralima, može se dogoditi da zbog kombinacije nuMe obroka i druge zdrave hrane primite premalo vitamina i minerala, što može dovesti do narušavanja imunološkog sistema. Zbog toga se možete razboleti, postati umorni, bez energije, a to sve koči Vaš napredak.

 • PRIPREMA

  • Mogu li zamrznuti nuMe Slim napitke s kolagenom?

   Da, nuMe Slim shake s kolagenom možete zamrznuti na 1-2 dana. Neki zamrzavaju nuMe Slim napitke s kolagenom 15-30 minuta pre nego što ih popiju, kako bi bili ledeni, ukusni i malo gušći. Ako zamrznete nuMe Slim napitak preko noći, ujutro ga možete poneti sa sobom i kasnije uživati u ledenom napitku preko celog dana. Vodite računa o tome da vreme otapanja zavisi od temperature na kakvoj se nalazite. Naravno da možete, kada se pojavi glad, uživati i u smrznutom nuMe Slim napitku s kolagenom kao ukusnom nuMe sladoledu. To je sladoled s minimalno kalorija.

  • Mogu li nuMe Slim napitke i supe s kolagenom pomešati s mlekom?

   Ništa se neće dogoditi ako nuMe Slim napitke ili supu pomešate s mlekom, ali imajte na umu da na takav način unosite dvostruko više kalorija. 1 dcl obranog mleka (1,5 m.m.) sadrži 35 kcal, 1 dcl punomasnog mleka sadrži 45 kcal), što dnevno iznosi 18 dcl i to znači 630 - 810 dodatnih kcal. Ako želite kremastiju strukturu, zamrznite šejk ili ga pomešajte sa manjom količinom zamrznutog voća ili ledenim kockicama.

  • Mogu li nuMe Slim napitke i supe s kolagenom pomešati s toplom/vrućom vodom?

   nuMe Slim napitke i supe možete pomešati sa vrućom vodom. Supe možete mešati i sa hladnom vodom a zatim ih podgrejati u mikrotalasnoj ili najpre zagrejte vodu i zatim pripremite porciju nuMe Slim supe. Nije potrebno da voda ključa.

  • Mogu li nuMe Slim napitke i supe s kolagenom unapred pripremiti?

   Da, nuMe Slim napitke i supe možete unapred pripremiti. Potrebno je samo da ih zamrznete kao mlečni napitak. Pre nego što ih popijete bilo bi dobro da ih još jednom promućkate.

 • KAKO nastavitI nakon VLCD režima?

  • Kako prestati s korišćenjem nuMe planom ishrane nakon gubitka kilograma koje ste željeli izgubiti?

   U zavisnosti o toga za koji ste se plan odlučili, uvek je dobra ideja koristiti nuMe Slim napitke, supe i štanglice kada planirate s takvom vrstom ishrane završiti. Puno ljudi se odlučuje da kada završe s nuMe planom da 1 ili 2 obroka još uvek zamenjuje nuMe Slim napicima, supama ili štanglicama. Važno je da Vaše telo nastavi sa 6 obroka dnevno uz uravnoteženu ishranu. Tako ćete održati stabilan nivo šećera u krvi i poboljšati svoj metabolizam.

 • VLCD I POSEBNE GRUPE

  • Mogu li dojiti za vreme korišćenja nuMe plana ishrane kao jedinog izvora ishrane u VLCD-u?

   Uglavnom ne preporučujemo da majke koje doje koriste nuMe Slim napitke, supe i štanglice kao jedini izvor ishrane u VLCD-u, ali možete zameniti 1 do 2 obroka dnevno zdravom, uravnoteženom hranom kako Vaš dnevni unos ne bi bio mali. Žene koje doje uobičajeno trebaju od 1600 do 1800 kcal dnevno na početku, u zavisnosti u kojoj fazi dojenja se nalaze.

  • Lekar mi je propisao lekove. Mogu li nastaviti s nuMe planom ishrane?

   Zavisi o tome koje vam je lekove lekar propisao. Zbog toga je važno da sa lekarom porazgovarate o tome smete li i dalje koristiti nuMe Slim napitke, supe i štanglice kao jedini izvor ishrane u VLCD uz propisane lekove.

  • Razbolela sam se i imam temperaturu. Mogu li nastaviti s nuMe planom ishrane?

   Ako ste bolesni i imate temperaturu, najbolje će biti da se posavetujete sa lekarom oko nuMe obroka. Lekar će oceniti možete li nastaviti s nuMe planom i pošto ozdravite opet ćete imati energije.

 • NEŽELJENI EFEKTI

  • Imaju li ljudi glavobolje dok su na nuMe planu ishrane?

   Ako pojedete sve nuMe obroke koji su predviđeni za dan, i ako popijete dovoljno vode, onda ne morate brinuti o glavobolji. Ako se slučajno i pojavi, to će biti kratkotrajno.

  • Koliko tečnosti moram popiti?

   Morate popiti 2 do 3 litre tečnosti u što se ubrajaju i nuMe napici i supe. Razlog zbog kojeg morate popiti bar 2 litre tečnosti je taj što tečnost pomaže održavanje probavnog sistema i smanjuje neugodan osećaj u toku primene nuMe plana. Osim toga pruža osećaj sitosti dok se telo privikava na drugačiju hranu, odnosno na to da jedete manje. Nije potrebno piti samo vodu. Možete piti i čaj ili kafu bez šećera i mleka, prirodni sok ili mineralnu vodu. Ali se pobrinite da popijete 2 do 3 litre.

  • nuMe Slim napici i supe sa kolagenom mi stvaraju gasove. Zašto?

   Zbog visoke koncentracije vlakana može doći do nadutosti. To je normalno i naprosto je potrebno neko vreme da se telo privikne na nuMe.

 • NUME SLIM BOOST VOĆNE MEKANE BOMBONE

  • Kakva je uloga nuMe Slim Boost Voćnih mekanih bombona u nuMe planu ishrane?

   nuMe Slim Boost Mekane bombone su bombone bez šećera, zaslađene zaslađivačima, sa ukusom jagode. Sadrže glukomanan. Daju osećaj sitosti i smanjuju apetit i konzumiranje hrane. Svojim odličnim ukusom slatke jagode smanjuju želju za slatkim. nuMe Slim Boost Mekane bombone će gubitak kilograma i početak zdravog života učiniti zabavnijim. Zato imaju važnu ulogu u nuMe planu ishrane u VLCD dijeti i uvek će poslužiti kao dobro rešenje kada vas uhvati osećaj gladi.

  • Što sadrže nuMe Slim Boost Voćne bombone Slatka jagoda?

   Sadrže 100% prirodni sastojak glukomanan koji produžava osećaj sitosti, smanjuje vaš apetit i konzumiranje hrane. Medicinski potvrđen od strane EFSA kao dodatak hrani za gubitak telesne težine ili održavanje normalne nivoa holesterola u krvi. Bombone su bez glutena, bez GMO, bez šećera (sadrže zaslađivače) i odgovaraju veganima.

  • Kako deluju?

   nuMe Slim Boost Mekane bombone Slatka jagoda sadrže prirodno prehrambeno vlakno biljaka pod nazivom glukomanan. Omogućava zdravo mršavljenje uz 2 mehanizma delovanja: produžava sitost usporavanjem apsorpcije makronutrijenata iz hrane i ispunjava želudac time što do 50 puta apsorbira telesnu težinu u vodi.
   Nedostatak slatkog ukusa kada jedemo nisko energetsku hranu, jedan je od najvećih problema s kojim se suočavaju ljudi koji žele smršati, ali nuMe Slim Boost Mekane bombone efikasno brinu o tome da omoguće malu, ali užinu s ukusom slatke jagode koja će Vam pomoći prebroditi najteže trenutke za vreme mršavljenja. Zahvaljujući dvostrukom delovanju smanjuju glad i smanjuju želju za slatkim te tako mršavljenje postaje ugodno iskustvo šetnje po polju jagoda.
   nuMe Slim Boost Mekane bombone Slatka jagoda su efikasni boosteri za mršavljanje koji u kombinaciji s nuMe Slim ishranom odlično deluju u VLCD dijeti.

  • Kome odgovara?

   nuMe Slim Boost Mekane bombone Slatka jagoda koriste se kao dodatak uravnoteženoj ishrani kod većine odraslih koji imaju poteškoća s umerenom ili prekomernom težinom. Proizvod može sadržati jaja, lešnik, kikiriki, badem, mleko i gluten pa zato nije primeren za osobe koje su alergične na takvu hranu. Proizvod nije preporučljiv za ljude s poteškoćama u gutanju ili konzumiranju dovoljne količine tečnosti zbog opasnosti od gušenja.

  • Kako ih konzumirati?

   Glukomanan u kontekstu dijete sa smanjenom količinom energije donosi gubitak težine. Glavni efekat se postiže dnevnim konzumiranjem 3 g glukomanana. Pojedite 1 nuMe Slim Boost mekane bombone 3 puta na dan, pola sata pre obroka i popite 1 čašu vode (250 ml). Glukomanan donosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Dobar efekat je postignut dnevnim konzumiranjem 4 g glukomanana. Pojedite 1 nuMe Slim Boost mekane bombone 30 minuta pre svakog obroka, 4-puta dnevno i popite čašu vode (250 ml).

5 Artikal(a)

po strani

5 Artikal(a)

po strani