★ Uštedi 15% na cjelokupnu kupovinu uz promo kod NUME15. Klikni ovdje >> ★ GRATIS dostava uz kupnju iznad 4500 din ★

nuMe PLAN ISHRANE

nuMe PLAN ISHRANE

Vaš cilj treba da bude dugoročna promena vašeg životnog stila. To znači da je ishrana i promena navika u ishrani jedan od aspekata koje treba spomenuti. Dugoročna promena načina života sastoji se od nekoliko područja na kojima treba raditi. Naše iskustvo nam je pokazalo da je 50% vaš mentalni i psihološki aspekt taj koji ide duboko u vaše prošle obrasce ponašanja i navike. Ako ste u stanju da to promenite onda ste na pola puta do vaše dugotrajne promene načina života. 40% doprinosi zdravim navikama u ishrani, što znači da niste ovde kratkoročno, već dugoročno. Zato ne želimo da razmišljate o nuMe planu ishrane kao o dijeti, već o načinu života, koji vam pomaže da usvojite naviku da jedete 6 malih porcija dnevno. Fizička aktivnost je poslednjih 10%, što doprinosi dobrom načinu rada, oblikovanju vašeg tela i kritičnim oblastima na koje želite ciljati, poboljšati mišićnu i kardio respiratornu kondiciju, ojačati kosti i funkcionalno zdravlje, smanjiti rizik od hipertenzije, koronarnih bolesti srca, moždanog udara, dijabetesa, raka dojke i debelog creva i depresije. nuMe plan ishrane je deo našeg nuMe 360 ° koncepta koji takođe uključuje takozvani NBG (nuMe Bodi Guide) koji pokriva 3 veoma važne komponente: NBG plan vežbanja, NBG Plan treniraja i NBG Motivacioni plan.

VLCD označava vrlo nisku kalorijsku dijetu. Nutritivni plan koji je visoko efikasan i klinički dokazan u više od 50 kliničkih studija. nuMe plan ishrane, koji se sastoji od 6 nuMe obroka dnevno od nuMe Slim šejkova, supa i štanglica sa kolagenom, je VLCD. Zakonodavstvo u oblasti VLCD-a je veoma strogo i osigurava da korisnici ovih planova ishrane imaju garanciju da primaju 100% vitamina, minerala i hranljivih materija koje vašem telu trebaju na dnevnom planu ishrane i uz minimum kalorija. Po zakonu, VLCD može sadržati između 450 i 800 kalorija dnevno. Vi ste u mogućnosti da održavate stabilnost šećera u krvi tako što ćete redovno jesti nuMe obroke i dobiti 100% vitamina, minerala i hranljivih materija koje vašem telu treba za zdrav, efikasan i bezbedan gubitak težine. Sa 6 porcija dnevno menjate svoje navike u ishrani tako da se vaše telo navikne na 6 malih porcija dnevno kao dugotrajnu naviku.


                                                       

nuMe Slim Shakes s kolagenom su inovativna hranjiva rešenja posebno osmišljena da vam pomognu da se nosite sa umerenim i teškim problemima sa težinom. Dizajniran za savremene žene koje teže ka potpunoj transformaciji. Sadrže sve vitamine, minerale i ostale hranjive sastojke potrebne vašem telu pri zdravom skidanju kilograma. Mogu se koristiti kao samostalan izvor ishrane, 6 obroka dnevno u vrlo niskokaloričnoj dijeti (<800kcal).

Razvijeni od strane doktora, trenera i nutricionista za promociju zdravlja i lepote, kombinuju efikasan gubitak težine s fokusom na dugoročnu promenu navika u ishrani i ugodno uživanje u ukusu i sitosti, savršen izbor za moderne žene.  

Dnevni meni od 6 manjih porcija pomaže vam da se prilagodite potpuno novom načinu ishrane i smnajite stomak, tako da nuMe Slim Food sa kolagenom zauvek menja vaše navike u ishrani. Dodatni kolagen povećava elastičnost i čvrstoću kože tokom dijete kako bi se sprečila labava i opuštena koža. Kad god odlučite da se vratite na tradicionalnu dijetu, lakše ćete ograničiti obroke i održavati zdravu težinu. Svojom visokom hranljivom vrednošću, manjim brojem kalorija, bez šećera i sa dovoljno proteina koji će vam pomoći da održite mišićnu masu, nuMe Slim hrana sa kolagenom, može zameniti sve vaše dnevne obroke, stvarajući put ka - vitkijom, zdravijom i srećnijom – ličnošću. – you. 

Da li ste spremni stvoriti novu  ličnost i to već danas?

nuMe Slim Šejk, Supe i štanglice sa Kolagenom::

  • Mogu vam pomoći da izgubite do 9kg mesečno * dok vas drže sitim i predivnog ukusa
  • Odličan način da započnete svoj zdraviji način života - počet ćete videti rezultate već u prvoj nedelji, što će samo poboljšati vašu motivaciju
  • Sadrže sve hranljive sastojke potrebne za zdravo gubljenje težine samo 118 kcal po porciji
  • Mogu zameniti bilo koji ili sve dnevne obroke za samo 330 din po obroku
  • Sadrže kolagen za povećanje elastičnosti kože i čvrstoću kože tokom gubitka težine
  • Odobreno od strane EFSA i dokazano efikasno u preko 50 kliničkih studija
  • Bez GMO i glutena i bez šećera, pogodno za pacijente sa dijabetesom i vegetarijance
  • Dolaze u modernom pakovanju, dizajnirano od strane jednog od vodećih svetskih industrijskih dizajnera Karima Rashida

** Prosečni mesečni gubitak težine prema kliničkim studijama: 6-9kg

Za koga su pogodne?

nuMe Slim Šejk, Supe i štanglice sa Kolagenom   mogu koristiti svi koji žele izgubiti prekomernu težinu i uživati u zdravijem načinu života. NUME Nutrition Plan u vrlo niskokaloričnoj dijeti (VLCD < 800 kcal) kao jedini izvor hrane se ne preporučuje za najmlađe, mlade ljude, starije osobe, trudnice i osobe alergične na soju ili mleko.

Kako se koristi?

Sve što vam treba za ukusan šejk je jedna od porcija  nuMe Slim Shake sa Kolagenom   pomešan sa 250-300 ml vode u elegantnom nuMe shaker-u/bočici za vodu. 6 porcija obezbeđuje da su vaše dnevne potrebe za hranom u VLCD-u (vrlo niska kalorična dijeta) u potpunosti ispunjene.

12 Artikal(a)

po strani

12 Artikal(a)

po strani