Brezplačna dostava pri nakupu nad 99 €​​!

Tvoja korpa: 0
Ukupno: 0,00 din.

4-NEDELJNI PAKET NUME SLIM - MIX – VRATITE VAŠU NEKADAŠNJU LINIJU

168 Obrokov
Odvrzi 6-9 kg

Isporučen sa dovoljnom količinom nisko kaloričnih obroka (168 obroka), karamelama za ublažavanje gladi i kompletnim 360° nuMe Body vodičem za 4 nedelje dugo zdravo mršavljenje, 4-nedeljno nuMe Slim pakovanje - MIX – vratite vašu nekadašnju liniju! savršen je izbor za sve koji žele smršati pri tome uživajući u ukusnim ukusima šejkova i supa s kolagenom, po svom izboru. Uživajte u najukusnijoj životnoj promeni koju ste probali!

Odaberite između 28x6 porcija nuMe slim šejkova i supa s kolagenom po svom ukusu!

 • POKLON: 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
 • POKLON: 1x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry
 • POKLON:4-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije
 • Stara cena: 61.380,00 din.

  52.173,00 din.

  Stara cena: 61.380,00 din.

  52.173,00 din.

  Price as configured: 52.173,00 din.

  Choose your favorite meals:

  * Obavezna polja

  Price as configured: 52.173,00 din.

  TVOJA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO..

  Če kljub vestnemu izvajanju nuMe slim programa, v roku 14 dni ugotoviš, da ne opaziš rezultatov, nas lahko pokličeš in brez zadržkov ti bomo vrnili vse do zadnjega centa!

  BESPLATNA dostava za sve porudžbe iznad 4500 din

  BRZA dostava

  Vratiti možete originalno zatvorene proizvode u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

  Nazovite nas na 0693490969 za više informacija o našim proizvodima.

  • Opis proizvoda

   Da li ste spremni da počnete da stvarate novu ličnost - već danas?

   4-nedeljni nuMe Slim pakovanje - MIX - vratite vašu nekadašnju liniju:

   • Pripremljeno kako bi omogućilo 4-nedeljno zdravo mršavljenje u vrlo nisko kaloričnoj dijeti VLCD (<800kcal dnevno) koja omogućava da izgubite i do 5kg* i zamenite sve svoje obroke u periodu od 4 nedelje
   • Daje slobodu da sami odaberete svoje ukuse u zdravom mršavljenju i uživate u vlastitoj selekciji easy-to-mix slim šejkova i supa
   • Sadrži i dodatnu nuMe multifunkcionalnu bočicu (350ml) i nuMe Body vodič kako bi vam olakšali prve korake ka zdravijem životu
   • Odobreno od strane EFSA-e (Evropska agencija za bezbednost hrane) i dokazano efikasan u mnogobrojnim kliničkim studijama
   • Dolazi u modernom multifunkcionalnom i ekološki prihvatljivom pakovanju, koji je dizajnirao jedan od vodećih svetskih industrijskih dizajnera Karim Rashid

   * prosečan gubitak kilograma prema kliničkim studijama u 1 nedelji: 6-9 kg

   Što dobijate u 4-nedeljnom nuMe Slim pakovanju – MIX - vratite vašu nekadašnju liniju

   Uživajte u slobodi mršavljenja i zdravijeg načina života odabirom balansiranog MIXa ishrane uz nuMe proizvode za mršavljenje i lepotu:

   • 28x 6 obroka nuMe Slim šejkovi/supe (odaberite između nuMe Slim Shake s kolagenom Chocolate Muffin, nuMe Slim Shake s kolagenom French Vanilla, nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven, nuMe Slim Shake s kolagenom Morning Cappuccino ili nuMe Slim supa s kolagenom Garden Veggies)
   • 2x 21 obroka nuMe Slim mekane voćne karamele Sweet Strawberry, smišljenje da umanje glad da nastupe krize
   • 2x nuMe multifunkcionalni šejker/bočica (350ml)
   • 4-nedeljni NBG plan treniranja, vežbanja i motivacije (nakon kupovine dobijate sve potrebne podatke za ulazak u nuMe Body vodič)

   PROMENITE SVOJ ŽIVOT, NE SAMO DIJETU!

   Mršavljenje i prihvatanje novog zdravijeg načina života nije samo u smanjenju količine hrane. Ako zaista želite ostvariti dugoročan uspeh, radi se o menjanju loših navika upotpunjenih s ravnomernom ishranom i fizičkom aktivnošću, uz dobru motivaciju.

   4-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – vratite vašu nekadašnju liniju! obuhvata nuMe Body (NBG) vodič, holističkim 3-delnim vodičem za život, ishranu i zdraviji osećaj. NBG plan vežbanja pomaže vam da ostvarite najbolje moguće rezultate, postignte formu i ciljano delovati na kritične delove tela. NGB plan treniranja pomaže identifikaciji i promeni svojih navika i NBG motivacioni plan donosi podršku u najtežim trenucima kroz motivacione facebook poruke i mailove koji će vas držati fokusiranim na krajnji cilj: novu – mršaviju i zdraviju - ličnost!

   KOME JE NAMENJENO?

   4-nedeljno nuMe Slim pakovanje – MIX – vratite vašu nekadašnju liniju mogu koristiti sve osobe koje žele smršati, bilo da imaju manje ili veće probleme u težini, a žele isrobati nešto drugačije kako bi efikasno izgubile kilograme, zadržale novu težinu i uživale u zdravijem životu.

   nuMe slim šejkovi, supe i štanglice se ne preporučuju za najmlađe, mlade i starije, trudnice kao I osobe alergične na soju i mleko. Meke karamele se ne preporučuju osobama sa problemima pri gutanju ili smanjenim unosom tečnosti zbog mogućeg gušenja.

    

  Prejemaj brezplačne e-novičke

  Vpiši svoj e-mail naslov in prejemaj koristne nasvete, recepte, novosti in dodatne popuste na poti ustvarjanja najboljše verzije sebe.

  Payment with cards
  Copyright © 2016-2021 MSI svetovanje d.o.o. Authors