50% POPUST na 2-tedenski paket, preveri zdaj >> ★ BREZPLAČNA dostava ob nakupu nad 40 € ★ 

Informacije o varstvu osebnih podatkov

1. Privolitev za obdelavo osebnih podatkov

Na podlagi vaše privolitve bo upravljavec, obdelovalec oz. uporabnik vaših osebnih podatkov, družba MSI svetovanje d.o.o., Jelovškova 11, 1360 Vrhnika, e-mail: customercare@nu-me.eu, vaš elektronski naslov (v nadaljevanju; osebni podatek), obdelovala (uporabljala) za namen trženja.

Upravljavec bo na podlagi vaše privolitve vaš osebnih podatek obdeloval izključno za namen za katerega ste dali svojo privolitev in ga ne bo posredoval nobeni tretji osebi.

Upravljavec bo vaš osebni podatek hranil in obdeloval do vašega preklica.

Svojo privolitev lahko kadarkoli brez stroškov prekličete, in sicer:
- s poslanim obvestilom o preklicu na elektronski naslov upravljavca customercare@nu-me.eu ali
- s klikom na »preklic privolitve za pošiljanje obvestil«, ki jo bo vsebovalo vsako vam poslano obvestilo s trženjsko vsebino ali
- z izpolnitvijo zahteve z uporabo obrazca (zahteva – obrazec),
- ustno na zapisnik pri upravljavcu MSI svetovanje d.o.o. na sedežu upravljavca na naslovu Jelovškova 11, 1360 Vrhnika.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave vaših podatkov v času od vaše privolitve do vašega preklica privolitve.

Upravljavec bo vaš osebni podatek po prejemu preklica privolitve prenehal obdelovati ter ga bo izbrisal.

V zvezi z obdelavo vaših podatkov vam upravljavec zagotavlja izvrševanje vaših pravic, kot je navedeno v točki 2.

PRIVOLITEV

Na podlagi informacij o varstvu osebni podatkov se strinjam / se ne strinjam, da upravljavec, obdelovalec oziroma uporabnik MSI svetovanje d.o.o., Jelovškova 11, 1360 Vrhnika, obdeluje (uporablja) moj elektronski naslov ____________________________________ (vpišite svoj elektronski naslov) za namen pošiljanja trženjskih obvestil, in sicer do mojega preklica te privolitve.

2. Informacije o pravicah posameznikov, katerih podatke obdelujemo

Upravljavec posameznikom, katerih podatke obdeluje, zagotavlja vse pravice v skladu z GDPR (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) ter veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov.


Na e-mail customercare@nu-me.eu, po navadni pošti na naslov MSI svetovanje d.o.o., Jelovškova 11, 1360 Vrhnika ali ustno na sedežu upravljavca na naslovu MSI svetovanje d.o.o., Jelovškova 11, 1360 Vrhnika, lahko v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih obdelujemo, pošljete svojo zahtevo, in sicer:
1. za pridobitev potrditve ali v zvezi z vami obdelujemo osebne podatke (zahteva – obrazec);
2. za dostop do osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas (zahteva – obrazec);
3. za pridobitev informacij (zahteva – obrazec):
- o namenu obdelave,
- o vrsti zadevnih osebnih podatkov,
- o uporabnikih ali kategorijah uporabnikov, ki so jim osebni podatki razkriti,
- o obdobju hrambe osebnih podatkov;
4. za popravek osebnega podatka, ki se nanaša na vas (zahteva – obrazec);
5. za izbris osebnega podatka, ki se nanaša na vas (zahteva – obrazec);
6. za omejitev naše obdelave (uporabe) osebnega podatka, ki se nanaša na vas (zahteva – obrazec);
7. da ugovarjate obdelavi (uporabi) osebnega podatka, ki se nanaša na vas (zahteva – obrazec);
8. za prenos osebnega podatka, ki se nanaša na vas, na drugo osebo (zahteva – obrazec);
9. da preklicujete vašo privolitev v obdelavo enega ali več osebnih podatkov, ki se nanaša na vas (zahteva – obrazec).
Vašo zahtevo bomo izpolnili v najkrajšem možnem času od prejema, vendar najkasneje v roku 1 meseca.


V zvezi z našo obdelavo osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.